EcoMoto 930×122

accident

Accident în Argeș: Șofer pozitiv la DrugTest a făcut prăpăd

Accident în Argeș: Șofer pozitiv la DrugTest a făcut prăpăd

Citiți și: Imagini tulburătoare! Tânără lovită în plin de mașină când traversa

Un accident rutier s-a produs, în cursul zilei de ieri, la Mioveni.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și, din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

Polițiștii ce au intervenit la locul accidentului i-au testat cei doi conducători auto cu DrugTest-ul.

Pentru unul dintre cei doi șoferi, respectiv un bărbat de 32 de ani, din Mioveni, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

Accident în Argeș: Șofer pozitiv la DrugTest a făcut prăpăd

,,Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.„, transmite Poliția Argeș.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto: Descriptiv/g4media.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90