New Profesional Consult 930 x 122

accident

Accident în Piteşti. Un şofer beat a lovit patru maşini şi s-a răsturnat

Un accident cu mai multe maşini implicate a avut loc astăzi, în jurul orei 2.00, pe strada Vasile Lupu din Piteşti.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism dinspre strada menţionată către strada Ștefan cel Mare, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu 4 autoturisme parcate.

 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

 

În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit ușor. Acesta a fost testat cu etilotestul, aparatul indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90