EcoMoto 930×122

accident

Accident ÎNFIORĂTOR lângă Pitești! Tânărul șofer este în stare gravă

Accident ÎNFIORĂTOR lângă Pitești! Tânărul șofer este în stare gravă

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Aseară, în jurul orei 23:30, un grav accident rutier a avut loc la limita dintre localitățile Ștefănești și Călinești, pe DN 7. Polițiștii au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Leordeni, care conducea un autoturism pe DN 7, având direcția de mers Pitești spre Topoloveni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Autoturismul s-a răsturnat, a lovit un gard și un copac, iar șoferul a rămas încarcerat. Era singur în autoturism.

Victima a fost extrasă cu leziuni în zona toracelui și claviculei stângi, iar ulterior paramedicii SMURD au transportat-o la spital.

Tânărul nu a putut fi testat din cauza stării medicale, urmând ca la unitatea medicală să îi fie recoltate probe biologice de sânge.

Pe timpul misiunii s-au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

La intervenție au fost trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Polițiștii au deschis dosar penal.

Sursă foto: ISU Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3