New Profesional Consult 930 x 122

a1

Accident înfiorător pe Autostradă! Șofer cu posibile probleme a intrat în glisieră

Accident înfiorător pe Autostradă! Șofer cu posibile probleme a intrat în glisieră

Citiți și: Mastodont răsturnat pe Autostradă!

Un teribil accident rutier a avut loc azi-noapte, pe Autostrada București-Pitești, pe raza județului Dâmbovița.

Un bărbat a ajuns la spital. A intrat cu mașina în glisieră.

Citiți și: Mașina i-a adus moartea la 76 de ani, alți 4 oameni răniți grav!

Noaptea trecută, în jurul orei 04:00, un eveniment rutier a avut loc pe autostrada A1, la kilometrul 80, pe sensul de mers către Pitești.

Detașamentul de Pompieri Găești a intervenit rapid cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost identificată o victimă, un bărbat în vârstă de 37 de ani. A necesitat transportul de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

„Am fost solicitați să intervenim în cazul unui eveniment rutier pe autostrada A1, la kilometrul 80, sensul de mers către Pitești.

Detașamentul de Pompieri Găești a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

La fața locului, o victimă, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.”, transmite pentru ePitești Radu Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița.

Accident înfiorător pe Autostradă! Șofer cu posibile probleme a intrat în glisieră

În paralel cu acordarea primului ajutor victimei, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor pentru a evita orice pericol suplimentar.

Conform unor surse ePitesti, se pare că șoferul implicat în accident ar fi fost sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

Ar fi ieșit pozitiv la cocaină și canabis. Însă analizele de laborator vor stabili cu exactitate dacă și ce substanțe a consumat bărbatul.

Eco moto 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3