Donaris 930 x 122

accident

    Accident la Căteasca. Din impact, autoturismul a ajuns în şanţ

    Accident la Căteasca. Din impactul cu o autoutilitară, autoturismul a ajuns în şanţ. S-a întâmplat astăzi, în jurul orei 10:40.

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

     

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

     

    „Accident rutier între 2 auto, comuna Căteasca, sat Coseri, posibil o victima neincarcerată. Intervin pompierii cu o autospeciala de stingere cu apa și spuma și o ambulantă SMURD de prim ajutor calificat”, a anunţat ISU Argeş.

    Au rezultat două victime. Un bărbat a fost preluat de echipajul de prim ajutor, acesta suferind zgârieturi și posibil răni la nivelul membrelor.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Un comentariu

    • Tanase spune:

      Doamna Turcan abia acum a descoperit că pensionarii ce primesc pensia pe card trebuie să primească și talonul lunar de pensie prin poștă și acesta va fi de culoare mov. Sunt pensionară de patru ani și, ce să vezi, primesc de atunci exact prin poștă talon mov!!! Întreb atunci ce a descoperit?

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90