930×122 CAPRA 5

accident

    Accident la Drăganu. O persoană este rănită

    UPDATE ORA 15:25, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 55 de ani, din Câmpina, jud. Prahova, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 61 de ani, din București.

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    În urma accidentului, șoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit ușor și a rămas blocat în autoturismul, care fusese proiectat în afara carosabilului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

    UPDATE ORA 13.14: Accident la Drăganu. O persoană este rănită. „Două autoturisme implicate. Unul dintre acestea a ieșit de pe carosabil și o persoană (bărbat) a rămas în interior, fiind în imposibilitatea de a se evacua pe cont propriu. Pompierii o extrag din autoturism și urmează să fie preluată de către echipajul SMURD”, a transmis ISU Argeş.

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

     

     

    Ştirea iniţială – ora 13.08

    Poliţiştii argeşeni şi Pompierii ISU Argeş au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Drăganu, pe DN7.

     

     

    La faţa locului se deplasează pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, descarcerare la nevoie și prim ajutor calificat. Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu o victimă. Aceasta este conştientă, însă are nevoie de îngrijiri medicale.

    Ştire în curs de actualizare

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3