NOR CURIER 930X122

accident

    Accident la Hârsești. Un bărbat, transportat la spital

    Update 18:55, ISU Argeș transmite: „În urma evenimentului, au rezultat 4 victime, doar una a fost asistată medical de către echipajul SMURD, aceasta a suferit dureri la nivelul capului și va fi transportată la spital. Militarii asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor la fața locului.”

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    Update 18:36, IPJ Argeș transmite: „Hârsești, accident cu 2 autoturisme, o persoană rănită ușor. Primele măsuri la fața locului au fost asigurate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, iar cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut, vor fi efectuate de către polițiștii Formațiunii Rutiere Costești.

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    Din primele verificări s-a constatat că un bărbat de 64 de ani, din localitatea Băicoi, județul Prahova, care conducea un autoturism pe raza localității Hârsești, pe str. Baloieștilor spre intersecția cu DJ 679, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Hârsești, pe drumul județean, având direcția de deplasare spre Bârla.

     

    Bărbatul de 64 de ani a fost preluat de un echipaj medical. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Urmează ca în cauza sa fie întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal.”

    Știrea inițială, ora 17:57

    În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza localității Hârsești. Două autoturisme au intrat în coliziune.

    Din primele informații, ar exista o posibilă victimă cu traumatism cranio-cerebral. La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3