Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT LA MICEȘTI. VICTIMĂ CU POLITRAUMATISME, TRAFIC ÎNGREUNAT

UPDATE 16.50: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 66 de ani, din Leresti, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers și a intrat în coliziune, inițial cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Buzoești, apoi cu un autoturism condus de bărbat de 48 de ani, din Maracineni, ambele oprite la o trecere de pietoni. Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a conducătorului primului autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

UPDATE: „Accidentul s-a soldat cu o singură victimă care a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism cranio facial, fiind vorba de un bărbat de aproximativ 66 de ani, acesta a primit ingrijiri medicale și a fost transportat la spital”, a transmis ISU Argeș.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

 

Accident, în urmă cu puțin timp pe DN73, pe raza localității Micești.

Posibil trei autoturisme implicate. Trafic îngreunat”, precizează IPJ Argeș.

 

 

A fost anunțată și o posibilă victimă care ar prezinta multiple traumatisme.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90