Donaris 930 x 122

accident

Accident la o trecere de pietoni din Mărăcineni

Pompierii ISU Argeş intervin la această oră la un accident rutier produs între două autoturisme, pe DN73.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

UPDATE ORA 11.55: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 19 ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 29 de ani, din Mărăcineni.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a fost rănit și transportat la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

 

 

UPDATE ORA 10.00: „Victima este unul dintre șoferi. Este vorba de un bărbat cu vârsta de 30 de ani, care a fost găsit conştient și a fost transportat la spital, pentru investigații medicale amănunțite, de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat”, a anunţat ISU Argeş.

Ştirea iniţială – ora 9.28

Evenimentul s-a petrecut pe sensul spre Pitești, în localitatea Mărăcineni, în apropierea unei treceri de pietoni.

„Posibil o victimă conștientă şi neîncarcerată. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat”, transmite ISU Argeş.

IPJ Argeş anunţă: „DN 73, Mărăcineni, sesizare eveniment rutier cu 2 autoturisme, din primele date o persoană acuză dureri. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului, pentru primele măsuri.”

(Sursa foto: Facebook Info Trafic Pitesti)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90