Kaia 930 x 120

accident țițești

ACCIDENT LA ȚIȚEȘTI. O FEMEIE A AJUNS LA SPITAL

UPDATE 15.50: „Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, un bărbat de 46 de ani, din Vladesti, care conducea un autoturism pe DN 73, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga către DJ 732A, intrând în coliziune cu un autoturism care circula pe DN 73, din sens opus, condus de un bărbat de 23 de ani, din Titesti, ulterior primul autoturism fiind proiectat în al treilea autoturism, condus de o femeie de 34 de ani, din Aninoasa, care circula dinspre DJ 732A către DN73.  În urma evenimentului, o femeie de 47 de ani, pasageră în primul autoturism, a fost rănită și transportata la spital”, precizează IPJ Argeș. 

Citiți și: Video: Urgenţă ISU la încă un accident petrecut în Argeş

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

UPDATE: „Victima este o femeie în vârstă de aproximativ 46 de ani, aceasta prezintă suspiciune de fractură la unul dintre membrele inferioare”, precizează ISU Argeș.

În jurul orei 15, pompierii ISU Argeș au fost sesizați  cu privire la un acccident rutier produs pe raza comunei Țițești.

„Posibil o victimă (conștientă) în comuna Țițești. Se circulă cu greutate, o bandă este blocată.
Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD”, a anunțat ISU Argeș.

Vom reveni.

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90