930X122 MAIA

accident

Accident lângă Auchan Bradu. Impact puternic între trei mașini

Update, ora 13:53, IPJ Argeș transmite:

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 76 de ani, din București, care conducea un autoturism din direcția Albota către A1, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 53 de ani, din Pitești. Ulterior, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din direcția A1 către Albota, de un bărbat de 40 de ani, din Pitești.

Citiți și: A intrat cu mașina în parapet, pe Autostradă. Cele mai noi informații despre accident

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto de 53, respectiv, 40 de ani, care au fost transportați la spital, pentru investigații suplimentare.

Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Citiți și: Accident rutier, acum, în Argeș: Intervenție în forță

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ora 11.01, ISU Argeș transmite:

Au fost identificate două victime de sex masculin cu leziuni ușoare, una cu dureri de spate, iar cealaltă cu o contuzie la mână. Ambele vor fi transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite.

 

Știrea inițială, ora 10.35

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza localității Bradu, zona Auchan.

Potrivit primelor informații, trei autoturisme sunt implicate.

 

Conform ISU Argeș, o singură persoană a fost preluată de către paramedicii SMURD și i se acordă primul ajutor calificat.

La incident intervin pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru a acorda îngrijiri medicale la nevoie.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, la acest moment, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, fiind valori ridicate în zonă.

Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.

Știre în curs de actualizare

555×222  MAIA
Pizza Sapori Italia 570 90