EcoMoto 930×122

accident

    Accident lângă Pitești. Impact puternic între un autocar cu 15 pasageri, o mașină și un camion

    Accident lângă Pitești. Impact puternic între un autocar cu 15 pasageri, o mașină și un camion

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    Update, ora 08.57, IPJ Argeș transmite:

    „În dimineața zilei de 13 aprilie a.c., în jurul orei 05.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe DN 65, în localitatea Lunca Corbului, pe sensul Pitești-Slatina, a avut loc un carambol între 3 autovehicule.

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care au constatat faptul că evenimentul rutier s-a produs între un autotren, un autocar și un autoturism și nu s-a soldat cu victime.”

    Update, ora 08.20, ISU Argeș transmite: „În jurul orei 06.00, accident rutier produs pe DN 65, comuna Albota, sat Cerbu, între un autocar un cap tractor cu remorcă și un autoturism.

    La fața locului s-au deplasat pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, precum și pentru a acorda îngrijiri medicale posibilele victime, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

    Nu au fost identificate victime încarcerate, fiind monitorizate doar două persoane din autocar, care ulterior nu au avut nevoie de transport la spital.”

    Știrea inițială, ora 08.01

    Un accident rutier în care au fost implicate un camion, un autocar și un autoturism s-a produs în această dimineață, în jurul orei 06.00, pe DN65, pe raza localității Cerbu.

    La fața locului au intervenit mai multe forțe de intervenție: un echipaj de pompieri, o ambulanță SAJ și echipaje de Poliție.

    Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, în autocar se aflau 15 pasageri. În urma accidentului nu ar fi rezultat victime.

    Circulația rutieră a fost restricționată pe sensul de mers Pitești – Slatina.

    Sursă foto: Info Trafic Pitești

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90