Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT MORTAL

Accident mortal. Un bărbat în vârstă de 76 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care a avut loc astăzi, în jurul orei 15:10, pe DN 7C Pitești – Curtea de Argeș, în satul Borlești din Merișani.

Citiți și: Acum, în Argeș. Accident cu un mastodont

Bărbatul ar fi traversat neregulamentar drumul, fiind lovit în plin de un autoturism care circula dinspre Curtea de Argeș către Pitești. La volanul mașinii se afla un tânăr de 22 de ani din municipiul Curtea de Argeș.

În urma impactului, bărbatul a rămas prins sub mașină, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Citiți și: Accident în Argeș, ACUM. Intervenție de urgență

La fața locului au acționat un echipaj de pompieri cu modul de descarcerare și un altul cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul. (Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache