New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ. UN TÂNĂR A DECEDAT

Accident mortal în Argeș. Un tânăr a decedat. Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Negrași, a murit după ce a căzut cu ATV-ul pe care îl conducea. Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 23, pe DJ 659 (Piteşti – Bradu – Suseni – Gliganu de Sus – Bârlogu – Negraşi – Mozăceni – limita cu județul Dâmboviţa), în Negrași, informează Poliția argeșeană.

Citiți și: Acum, în Argeș. Accident cu un mastodont

Potrivit sursei citate, tânărul nu avea permis și conducea un ATV neînmatriculat.

În timp ce mergea dinspre Rociu către Negrași, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul ATV-ului și a căzut într-un șanț.

Citiți și: Accident în Argeș, ACUM. Intervenție de urgență

A suferit răni grave, precizează sursa citată, decedând la puțin timp după accident. Echipajele de ambulanță sosite la fața locului i-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes, fiind declarat decesul.

Alături de victimă, pe ATV se mai afla un tânăr (de 21 de ani, tot din Negrași), acesta scăpând teafăr și nevătămat, fără a suferi răni în urma accidentului.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90