930 x122 grota rece

accident mortal

Accident mortal la ieşirea din Piteşti. Din impact, a fost proiectat pe carosabil

UPDATE ORA 12.30: Accident mortal. „Din cercetările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1, a rezultat că în noaptea de 18 spre 19 aprilie 2021, în jurul orei 01:30, un bărbat de 33 de ani, din București, care conducea o autoutilitară pe Autostrada A1, sensul de deplasare spre Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu partea spate a unui autoturism, ce a fost proiectat parțial pe banda de urgență și parțial în afara părții carosabile.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

 

 

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

 

În urma evenimentului a rezultat decesul unui bărbat de 44 de ani, din Pitești, singurul ocupant al autoturismului, precum și rănirea celor doi ocupanți din autoutilitară, respectiv conducătorul auto de 33 de ani și un minor de 11 ani.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a transmis IPJ Argeş.

UPDATE ORA 8.30: Accidentul a avut loc la Căteasca. „Pompierii Piteșteni au intervenit în localitatea Căteasca cu o autospeciala de intervenție, o autospecială de descarcerare grea și două echipaje SMURD de prim ajutor calificat, iar în sprijinul acestora s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, la un accident rutier produs între o autoutilitară și un autoturism.

 

 

În urma evenimentului, au rezultat trei victime, un bărbat în vârstă de 45 ani, inconștient, se afla în stop cardio respirator, i s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără succes. Celelalte victime, un bărbat de 44 de ani și un copil de 11 ani cu răni ușoare, au primit îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital”, precizează ISU Argeş.

 

 

Ştirea iniţială

Un eveniment grav s-a petrecut în această noapte, în jurul orei 1.30, la ieşirea din Pitești spre Craiova. Au fost două vehicule implicate (un autoturism şi o dubă), iar în urma impactului au rezultat patru victime: trei adulţi şi un copil.

Una dintre persoane a fost aruncată din impact pe carosabil, unde a fost găsită inconştientă şi ulterior s-a constatat decesul.

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90