930 x122 grota rece

accident

Accident pe Bulevardul Republicii. Adolescent lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni

Update, ora 20.55, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Bld. Republicii, din direcția Calea Craiovei spre Bld. I.C.Brătianu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat un tânăr de 18 ani, din comuna Boteni, care ar fi traversat pe marcajul pietonal, la culoarea roșie a semaforului pentru pietoni.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Totodată, în urma frânării bruște, autoturismul în cauză a fost lovit de un alt autoturism, care circula în spatele primului, fiind condus de un bărbat de 30 de ani, din Pitești.
În urma evenimentului rutier, tânărul a fost transportat la o unitate medicală, rezultând că este rănit ușor (contuzie membru superior stâng și drept, contuzie genunchi).

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

În urmă cu puțin timp un accident rutier a avut loc pe Bulevardul Republicii din Pitești, în zona fosta Electrica.

Potrivit primelor informații, un adolescent, în vârstă de 17 ani, care s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni, a fost acroșat de un autoturism.

Până la sosirea echipajelor de salvare, mai multe persoane s-au adunat în jurul victimei.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD.

ISU Argeș transmite: O singură victimă, un copil în vârstă de 17 ani, cu escoriații ( zgârieturi) la membrul inferior. Paramedicii SMURD îi acordă îngrijiri medicale, după care va fi transportat la spital.

Sursă foto: Info Trafic Pitesti

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Teodora spune:

    Azi la 10 dimineata a fost un accident fix in acelasi loc, cu 3 autoturisme. S-au ciocnit in lant. Nu au fost victime, doar masinile au fost avariate. O a patra masina, care era mai in fata la stop, a fost si ea busita, insa nu atat de rau. De frica probabil, soferita a demarat in tromba pe culoarea rosie la semafor, aproape calcandu-ne pe trecere pe mine si o doamna in varsta. Noi traversam pe verde, regulamentar.

  • Ionuț spune:

    Cine l-ar pus să treverseze pe culoarea roșie a semaforului? Să plătească și daunele autoturismelor avariate.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3