930 x122 grota rece

accident

ACCIDENT PE DEALUL NEGRU

Precipitaţiile căzute în Argeş în zilele de vineri şi sâmbătă nu au rămas fără urmări din punct de vedere al incidentelor în trafic.

Citiți și: Ziua accidentelor cu victime! Un alt autoturism s-a răsturnat, lângă Zoo Pitești

Astfel, pe DN 7, raza comunei Morăreşti (pe Dealul Negru), s-a produs ieri un accident de circulaţie care putea avea urmări grave. Un şofer de 29 de ani, din Bucureşti, a pierdut controlul volanului în timp ce conducea un autoturism din direcţia Piteşti către Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed), într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta.

Acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un şofer de 35 de ani din Sibiu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoara a unei pasagere de 27 de ani din aututurismul condus de către bucureştean.

Citiți și: Accidentele nu contenesc: Doi morți, în Argeș, eveniment rutier la Pitești Arena, acum!

Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi meteorologice pentru a evita producerea unor astfel de incidente.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3