930×122 CAPRA 5

accident

Accident pe Strada Exercițiu: Minor de 17 ani, acroșat de o mașină

Accident pe Strada Exercițiu: Minor de 17 ani, acroșat de o mașină

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În această după-amiază, un accident rutier s-a petrecut în Municipiul Pitești, pe Strada Exercițiu.

Din primele informații, un autoturism ar fi acroșat un minor, în vârstă de 17 ani. Acesta s-ar fi angajat în traversare prin loc nepermis.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

În urma impactului, adolescentul a fost rănit, iar ulterior a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Exercițiu din Pitești, deplasându-se pe direcția Bascov spre târgul săptămânal, ar fi acroșat un minor de 17 ani, care s-ar fi angajat în traversare prin loc nepermis.

În urma evenimentului a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90