Donaris 930 x 122

accident

    Accident rutier grav în Argeş. Victima – un copil

    UPDATE ORA 14.00: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni s-a stabilit că, un bărbat de 52 de ani, din Dobresti, care conducea un autoturism pe DJ 702, dinspre Priboieni către Boțești, ar fi acroșat o minoră de 7 ani, din Dobresti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor.

    Citiți și: Băiețel de 11 ani, omorât în drum spre școală

    Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorei, care a fost transportată la spital, cu diagnostic preliminar: contuzii membre inferioare.

    În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

    Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini! Un om a ajuns la spital

     

     

    UPDATE ORA 12.30: Accident rutier grav în Argeş, cu un copil implicat. Este vorba despre o fetiţă cu vârsta de aproximativ 7 ani, accidentată de un şofer de 47 de ani. Din primele informaţii, fetiţa ar fi traversat strada prin loc nepermis. Nu se precizează încă dacă şi de către cine era însoţită. Potrivit ultimelor date de la faţa locului, copila şi-ar fi recăpătat conştienţa.

    Ştirea iniţială – ora 12.15

    Poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi, în jurul orei 12.00, cu privire la un grav accident cu victimă pieton.

    Evenimentul s-a petrecut pe raza localităţii Dobreşti. A fost anunţată o victimă, copil, posibil inconștient.

    Ştire în curs de actualizare

    (Foto: descriptiv)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Un comentariu

    • Marga spune:

      Si-a recapatat conștiența, fir-ar ea de limbă română!! Mi-ar fi rușine, sincer, sa fiu jurnalist și să fac asemenea greșeli gramaticale!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90