New Profesional Consult 930 x 122

accident

Accident rutier pe Transfăgărășan, doi motocicliști implicați

Accident rutier pe Transfăgărășan, doi motocicliști implicați.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Update, ora 14:42, ISU Argeș transmite: „Un echipaj de jandarmi era în zona respectivă. Aceștia au observat accidentul, cerând sprijin pompierilor și totodată, jandarmii au rămas la fața locului până la sosirea echipajului SMURD, pentru a  proteja victimele, deoarece sunt urși în zonă.

Femeia a fost rănită la membrul inferior stâng și a fost transportată la spital. Bărbatul nu a suferit răni și nu a fost asistat medical.”

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

Știrea inițială, ora 14:24

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier produs pe Transfăgărășan, la km 59+300.

Conform primelor informații, în accident sunt implicați doi motocicliști, bărbat și femeie, care au fost răniți în urma impactului.

Cele două persoane se aflau pe același motor. Cel mai probabil, conducătorul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

La fața locului intervin pompierii cu un echipaj SMURD.

„Victime sunt conștiente. Femeia necesită îngrijiri medicale, acuzând dureri la membrele inferioare și superioare”, transmite ISU Argeș.

Foto descriptiv: oradesibiu.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90