930×122 CAPRA 5

Accident Mărăcineni

Accident spectaculos în Argeş. O maşină condusă de un tânăr de 18 ani s-a răsturnat

UPDATE ORA 14.50: Accident spectaculos în Argeş. O maşină condusă de un tânăr de 18 ani s-a răsturnat.

Citiți și: Mașină răsturnată lângă Mioveni!

„Unul dintre vehicule s-a răsturnat pe carosabil, având trei ocupanți. Cele trei persoane din autoturismul răsturnat au fost șoferul cu vârsta de 18 ani și două fete de câte 17 ani. Fetele au suferit atac de panică, iar una dintre acestea prezenta și câteva zgârieturi minore. Au fost monitorizate de către echipajul SMURD şi nu au avut nevoie de transport la spital”, precizează ISU Argeş.

Evenimentul rutier va fi protocolat ca tamponare.

Citiți și: Eveniment grav, lângă Lukoil! A intrat în gard și în țeava de gaze. Mașina e praf!

 

 

Ştirea iniţială – ora 13.57

Accident spectaculos în Argeş, petrecut cu puţin timp în urmă. Din primele informaţii, evenimentul rutier a avut loc pe DN 73, la Mărăcineni. Au fost două autoturisme implicate, iar unul dintre acestea s-a răsturnat.

Pompierii ISU Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că două persoane ar avea nevoie de îngrijiri medicale.

„Paramedicii SMURD intervin în localitatea Mărăcineni la un accident rutier produs între 2 autoturisme. Nu sunt scurgeri de lichide combustibile, iar în urma impactului este posibil să fi rezultat două victime, conștiente și neîncarcerate”, precizează ISU Argeş.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90