930 x122 grota rece

accident mortal

Accident teribil, mașină ruptă în două! O fată de 17 ani și un băiat de 15 ani au murit

Un accident teribil s-a produs joi după-amiază în județul Tulcea, pe drumul european E87. O fată de 17 ani, un băiat de 15 ani și un tânăr de 21 de ani au murit.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Minorii erau pasageri în mașina condusă de tânărul de 21 de ani. Autoturismul în care se aflau s-a lovit de un copac, apoi s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp, potrivit observatornews.ro.

Impactul a fost unul devastator. Mașina a fost ruptă în două. Din păcate, ajunși la fața locului, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru cei doi minori: fata de 17 ani și băiatul de 15 ani.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

Șoferul a fost dus în comă la spital şi a murit ulterior, mai notează sursa citată.

La fața locului au intervenit mai multe forțe de intervenție. Conducătorii auto care au trecut prin zonă au rămas de-a dreptul șocați de ceea ce au văzut.

Tragedia s-ar fi întâmplat din cauza faptului că tânărul aflat la volan nu ar fi fost atent la drum în timpul unei depășiri, mai scrie observatornews.ro.

Sursă foto: Facebook Infotulcea.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3