Donaris 930 x 122

Accident autostrada

Accident teribil pe Autostrada A1, lângă Piteşti. Acul kilometrajului s-a blocat la 160

Accident teribil pe Autostrada A1. Acul kilometrajului, blocat la 160.

Citiți și: Carambol cu șase mașini pe autostradă!

UPDATE 14 NOIEMBRIE: Evenimentul a fost protocolat ca tamponare, fără victime. Șoferul a revenit la locul evenimentului, la puțin timp, deși nu era o problema, fiind tamponare, avea 24 de ore sa se prezinte. Fără alcool, fără alte probleme. 

UPDATE ORA 23.20: Potrivit unor surse ePiteşti, a fost vorba de un singur autoturism implicat, BMW, înmatriculat cu numere de Franţa. Şoferul acestuia a scăpat ca prin minune din accident şi, mai mult decât atât, a rupt-o la fugă. În acest moment, este căutat de poliţişti.

Citiți și: Accident pe Autostrada A1, Pitești – București: Patru mașini implicate!

În maşină se mai afla o persoană care a fost preluată de paramedicii SMURD. Victima nu ar fi suferit răni grave. La momentul intervenţiei ISU, şoferul dispăruse deja.

Potrivit martorilor, BMW-ul a acroşat glisiera, a rupt o bucată din ea şi s-a rostogolit de câteva ori înainte să se oprească pe carosabil.

Traficul a fost blocat aproximativ 45 de minute.

 

 

Ştirea iniţială – ora 22.59

În această seară, în jurul orei 22, un eveniment rutier cu mai multe vehicule implicate a avut loc la kilometrul 109 – 110 de pe Autostrada A1, aproape de zona VIVO Piteşti. Din primele informaţii, unul dintre autoturisme ar fi acroşat cu partea frontală parapetul despărţitor, daunele fiind totale.

Şoferul circula cu aproximativ 160 km/h la momentul impactului, lucru indicat pe bordul maşinii (FOTO).

 

 

Până în acest moment, nu a fost raportat numărul de victime şi starea acestora.

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3