NOR CURIER 930X122

accident

Accident tragic! S-au rostogolit cu mașina și au murit înecați

Accident tragic! S-au rostogolit cu mașina și au murit înecați

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Mașina răsturnată!

Trei persoane au murit înecate, în urma unui accident petrecut astăzi pe Drumul Județean 109L din județul Satu Mare, în zona localității Băbești.

Evenimentul a avut loc în această dimineață, atunci când un conducător auto (femeie, 40 ani) a pierdut controlul volanului în condiții neclare.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Citește și: Argeș. Descoperire macabră în pădure! Cum a fost găsit un bărbat dat dispărut

Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț plin cu apă aflat pe marginea drumului, conform Info Trafic 24.

S-au rostogolit cu mașina și au murit înecați

Citește și: Maximă urgență în Prundu, la un magazin vestit! Persoane în pericol!

În mașină se afla șoferița, de 40 de ani, mama acesteia, de 70 de ani, fiul, de 13 ani și fiica femeii, în vârstă de 17 ani.

Cea din urmă a fost singura care a reușit să se evacueze, iar celelalte trei victime au decedat.

La fața locului au ajuns multiple echipaje medicale.

Din păcate, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a resuscita victimele.

Echipaje militare ale Detașamentului de pompieri Satu Mare intervin cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și terapia intensiv mobilă la extragerea pasagerilor aflați într-un autoturism derapat într-un șanț plin cu apă.

Din primele informații, la sosirea pompierilor la fața locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă, o singura persoană din cei 4 pasageri, reușind să se autoevacueze”, au precizat cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare, notează sursa citată.

Foto: Facebook/Info Trafic 24

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90