New Profesional Consult 930 x 122

accident

Accident tragic! Tineri morți într-un BMW!

Accident tragic! Tineri morți într-un BMW!

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Un accident cumplit a avut loc în această dimineaţă la ieşire din localitatea Cuza Vodă spre Mihail Kogălniceanu în judeţul Constanţa.

Potrivit primleor informaţii, un autoturism BMW s-a răsturnat în şanţ, iar pompierii chemaţi la faţa locului au găsit trei persoane decedate înăuntru.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Cele trei victime sunt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 43 de ani.

Maşina este un BMW cu numere de Constanţa. Potrivit unor surse, cei trei s-ar fi întors de la un botez.

Potrivit IPJ Constanţa, deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat într-un canal de irigație dezafectat.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto, precum și a 2 pasageri, de 32, respectiv 43.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Sursă: DobrogeaTV

Foto: Ziua de Constanța

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90