930×122 POSADA 5

accident

ACCIDENT VALEA URSULUI: ŞOFERUL CARE SE DEPLASA REGULAMENTAR, RĂNIT GRAV

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au finalizat primele cercetări în cazul accidentului de la Valea Ursului în care două TIR-uri s-au ciocnit frontal. În accident a fost implicată şi o autobasculantă al cărei şofer a fost rănit grav: are ruptură de splină şi multiple traumatisme.

Citiți și: Argeș: Un tractor a lovit un pieton

S-a stabilit că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Sibiu, care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă (TIR) pe DN7, pe raza comunei Bascov, din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autovehiculul din fața sa, respectiv față de TIR-ul condus regulamentar în aceeași direcție de mers, de către un bărbat de 44 de ani, din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, fapt ce a făcut să intre în coliziune cu acesta.

În urma impactului, TIR-ul ce intrase în coliziune cu remorca celuilalt, a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autobasculantă, care se deplasa regulamentar din sens opus, fiind condusă de un bărbat de 57 de ani, din Comuna Tărtășești, județul Dâmbovița.

Citiți și: Accident în Găvana, lângă Profi! Un taxi implicat!

Tot din impact, TIR-ul care a fost lovit din spate, a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, (în aceeași direcție de mers), condus regulamentar de o tânără de 21 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului autobasculante, de 57 de ani, din Comuna Tărtășești, județul Dâmbovița (traumatism toracic și abdominal, TCC și ruptură de splină), respectiv rănirea ușoară a celorlalți 3 conducători auto. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, precizează IPJ Argeş.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90