EcoMoto 930×122

accident

Accident violent în Argeș! 5 persoane rănite, printre care și doi copii!

Update, ora 16.27, IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 25 de ani, din Voinești, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe DJ 702, pe raza localității Priboieni, din direcția Priboieni spre Boțești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 22 de ani, din Beleți Negrești.

În urma coliziunii, au suferit leziuni o minoră de 16 ani, pasageră față în primul autoturism, iar din al doilea autoturism, conducătorul aută de 22 de ani, precum și o femeie de 36 de ani, din Beleți Negrești, și o minoră de 4 ani.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Bărbatul de 25 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, iar celălalt conducător auto (de 22 de ani), nu a putut fi testat din cauza stării medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”

Update, ora 15.48, ISU Argeș transmite:

„Femeia în vârstă de 36 de ani a suferit leziuni la nivelul feței, la membrul inferior stâng și acuza dureri în zona hemitoracelui.
Șoferul, extras de către pompieri, este în vârstă de 22 de ani și prezenta multiple traumatisme, fiind transportat in stare gravă la spital.”

Update, ora 14.43, ISU Argeș transmite: „În urma evenimentului au rezultat cinci victime, trei adulți și doi copii. Victima de sex masculin, încarcerată, a fost extrasă de către pompieri și predată echipajelor medicale.

Echipajele SMURD au preluat trei victime, transportând două dintre acestea la spital, persoana încarcerată și o persoană de sex feminin, cea de-a treilea refuzând transportul la spital.

În momentul de față, cei doi copii cu vârstele de aproximativ 5, respectiv 16 ani sunt preluați de către echipajele SAJ.”

Update, ora 13:49, ISU Argeș transmite: „Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat cinci victime, conștiente, dintre care una încarcerată.”

Știrea inițială, ora 13:44 – Argeș. Accident GRAV! O persoană încarcerată!

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DJ 702, pe raza comunei Priboieni.

Potrivit primelor informații, două autoturisme sunt implicate.

În urma impactului puternic, două persoane ar fi încarcerate.

La fața locului intervin pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni și Detașamentul de Pompieri Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, o ambulanță SMURD De Terapie Intensivă Mobilă, alături de un echipaj SAJ.

De asemenea, la locul accidentului sunt prezenți și polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90