EcoMoto 930×122

accidente

ACCIDENTELE SE ȚIN LANȚ. PERSOANE RĂNITE

Accidentele se țin lanț. Persoane rănite. Nu mai puțin de trei evenimente rutiere s-au produs în mai puțin de o oră în Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Datele ne sunt furnizate de Poliția Argeș. Din fericire, este vorba despre accidente ușoare:

-pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, un bărbat de 35 de ani (din Pitești) a fost accidentat în timp ce traversa regulamentar, pe marcajul pietonal. A fost lovit de o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 71 de ani, din Cuca.

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești

Pietonul a fost diagnosticat cu o contuzie la piciorul drept și escoriație la mâna stângă.

-pe DN 65B, a avut loc un accident ușor cu 3 autoutilitare. Din primele date, evenimentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării distanței, o persoană fiind rănită usor. Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru dirijarea traficului.

-În Mălureni s-a produs un accident cu pieton: un bărbat de 73 de ani, din București, care conducea un autoturism pe un drum comunal din Bunești, în direcția spre intersecția cu DJ 703E, a acroșat cu oglinda dreapta o femeie ce se deplasa pe marginea drumului, în același sens de mers. Femeia, de 37 de ani, din Mălureni, a suferit mai multe traumatisme.

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș sunt la fața locului. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90