930 x122 grota rece

accident

ACCIDENTUL DIN BĂICULEŞTI: RĂSTURNARE SPECTACULOASĂ DE SITUAŢIE!

După cum v-am informat, un grav accident rutier s-a produs ieri pe raza comunei argeşene Băiculeşti, vinovat de producerea acestuia fiind conducătorul unui autoturism marca Matiz, care a intrat în depăşirea unui autovehicul aflat în faţa sa fără a observa că din sens opus se apropia un microbuz.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

În încercarea de a evita accidentul, şoferul de pe microbuz a tras dreapta de volan, numai că a intrat într-un cap de pod. Din accident a rezultat decesul şoferului de pe microbuz, a unei persoane aflate în Matiz şi vătămarea corporală a aproximativ 10 persoane.

Iniţial s-a crezut că una dintre persoanele decedate este o femeie de 26 de ani, dar poliţiştii au făcut astăzi o descoperire importantă, ce rudele au fost chemate pentru identificare: de fapt, persoana decedată are 33 de ani şi era mama unui copil minor. Femeia cu care a fost confundată decedata are 26 de ani şi acum este în comă, starea sa fiind deosebit de gravă. Poliţia Argeş a extins cercetările în acest caz.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3