NOR CURIER 930X122

alerg pentru rucăr

Acești tineri fac un lucru admirabil! Haideți să îi susținem!

Acești tineri fac un lucru admirabil! Haideți să îi susținem!

Citiți și: MIOVENI: SUTE DE ELEVI LA CROSUL”CAMPIONII BUCURIEI”

Tinerii din Rucăr promovează un stil de viață sănătos, dar și dezvoltarea comunitară prin Crosul Bucuriei

Grupul dinamic „Tineri Rucăreni” organizează Crosul Bucuriei – „Alerg pentru Rucăr”, în data de 14 aprilie, cu începere de la ora 13.

Evenimentul oferă trei trasee adaptate diverselor nivele de dificultate. Scopul principal al crosului este strângerea de fonduri pentru modernizarea parcurilor și lansarea proiectului „Taxiul Seniorilor”.

Prin intermediul acestuia, bătrânii din comunitate pot beneficia de transport gratuit atunci când au nevoie să se deplaseze în localitate sau în împrejurimi.

Acești tineri fac un lucru admirabil! Haideți să îi susținem!

Comunitatea și toți iubitorii de oameni și de mișcare sunt invitați să participe fizic sau să doneze pentru a contribui la creșterea calității vieții în Rucăr.

Pot face acest lucru în contul Asociației Tineri Rucăreni: RO53 RNCB 0023 1782 4523 0001.

Sunteți încurajați să le fiți alături acestor tineri care prin talent, efort și implicare pot scrie istorie în nordul județului!

Pentru detalii suplimentare, nu ezitați să accesați pagina oficială de Instagram: asociatia_tinerirucareni!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3