930 x122 grota rece

bazin costache negri

Acoperirea bazinului din Costache Negri, gata în octombrie

Caroli Foods Group, liderul pieței produselor preparate din carne, cu o fabrică de profil în Pitești a sponsorizat cu peste 500.000 lei acoperirea bazinului de înot de 50 de metri din incinta ștrandului Costache Negri din Pitești.

Citiți și: Caroli Foods Group, contribuție de peste 125.000 € pentru bazinul din Costache Negri

Sprijinul financiar oferit de Caroli Foods Group este destinat exclusiv pentru a asigura acoperirea bazinului de înot prin montarea unui balon presostatic.

Montajul balonului presostatic se va face începând din această lună, respectând programul de antrenament al sportivilor, fără a aduce discontinuitate în desfășurarea activităților acestora.

Astfel, bazinul din incinta ștrandului Costache Negri din Pitești va fi complet pregătit pentru sezonul rece în luna octombrie.

Acest sprijin permite astfel, în primul rând, continuitatea activității de performanță pentru a asigura un flux permanent de membri la lotul național de juniori, dar și desfășurarea activității de natație a celor circa 1.000 de practicanți ai natației de nivel formare, perfecționare și master, legitimați în cadrul cluburilor din municipiul Pitești și județul Argeș afiliate la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM).

În virtutea bunei desfășurări a activității de natație din această vară, s-a folosit bazinul descoperit, singurul de 50 de metri din județul Argeș, cu posibilități de desfășurare de antrenamente conforme cerințelor Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM).

Amenajarea acestei incinte și pentru sezonul rece, prin amplasarea balonului presostatic și a celorlalte facilități aferente, vor asigura la parametrii corespunzători translația între generațiile de înotători.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90