930×122 CAPRA 5

caritabila

ACŢIUNE CARITABILĂ CU VIDEO BLOGGERI PENTRU EDUARD NONU

Doi elevi din clasa a XII-a de la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Piteşti, voluntari într-un ONG, Cosmin Andrei Neacşu şi Bianca Calancea, au reuşit aseară, împreună cu echipa lor, să aducă într-un centru comercial din oraș unii dintre cei mai cunoscuţi tineri din mediul YouTube, adunând în incinta complexului comercial peste 2.000 de persoane, care au participat la o acţiune caritabilă.

Citiți și: TRIBUNĂ ARHIPLINĂ, SPECTACOL TOTAL: BCM U A STINS STEAUA ÎN PITEȘTI

A fost vorba de o strângere de fonduri pentru Eduard Nonu, piteşteanul în vârstă de 24 de ani bolnav de cancer limfatic. Au răspuns pozitiv la invitaţia celor doi tineri video bloggerii Vlad Coste, 10 Lucruri, Vali Dobrogeanu, Selly, Maxşipunct, Tequila, Laura Muşuroaea şi Noaptea târziu.

A evoluat şi Alex Pîrvu, copilul de 12 ani din Piteşti care și-a câștigat notorietate națională în urma participării sale la emisiunea tv Next Star. Nu au lipsit nici momentele de street dance.

Citiți și: CUTREMURĂTOR! LICITAŢIE PENTRU VIAŢĂ!

În urnele special amplasate la locul evenimentului cei care au dorit au putut să facă donaţii pentru Eduard Nonu, fiind organizată şi o tombolă cu premii. Au fost oferite şi tricouri cu inscripţiile „YouVlog Stars” şi „Împreună pentru Edi!”, iar unul dintre aceste tricouri, semnat de către toţi cei prezenţi pe scenă, a fost scos la licitaţie şi vândut pentru suma de 40 de lei.

Organizatorii au în plan o nouă acţiune similară, dar adaptată pentru cinema. (Foto: YouVlog Stars)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3