New Profesional Consult 930 x 122

Lidl Gavana

ACȚIUNE NEAȘTEPTATĂ ÎN ZONA LIDL GĂVANA

Acțiune neașteptată în zona Lidl Găvana. Suntem abia la sfârșitul lunii septembrie, dar Primăria este cu gândul la Crăciun. Și nu doar cu gândul. Și cu fapta.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Probabil convinsă că a rezolvat toate problemele orașului și că altceva urgent nu are de făcut, Primăria a început deja să monteze ornamentele luminoase stradale pentru sărbătorile de… iarnă.

Azi dimineață, muncitorii serviciului de specialitate al municipalității au montat primele ghirlande în zona magazinului Lidl Găvana, pe deasupra bulevardului Nicolae Bălcescu.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Ca și în anii anteriori, iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă ar urma să fie aprins în Pitești pe 1 decembrie, de Ziua Națională. Festivitatea va avea loc, tot ca de obicei, în Piața Primăriei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3