New Profesional Consult 930 x 122

accident podul viilor

UPDATE: ACCIDENT CIUDAT LA PODUL VIILOR. IPJ ARGEȘ EXPLICĂ SITUAȚIA

UPDATE: Contactat telefonic, Florin Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeș, ne-a precizat cum s-a produs accidentul. Din primele cercetări, șoferul autocamionului nu s-a asigurat la schimbarea benzii și a acroșat din lateral autoturismul taxi condus regulamentar de un șofer din Pitești. La impact, taxi-ul s-a răsucit la 180 de grade și din acest motiv părea că se află pe contrasens. Accidentul a fost unul ușor, cu toate acestea taximetristul a primit îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă Ramada!

La această oră, pompierii ISU Argeș intervin la podul Viilor din Pitești, acolo unde s-a produs un accident cel puțin ciudat.

Din primele informaţii, este vorba de o tamponare din care a rezultat o victimă, conștientă.

Citiți și: Pitești. Două mașini s-au lovit la Podul Viilor

În imaginile surprinse de martori oculari, un taxi pare să fi circulat pe contrasens, în ciuda faptului că există un scuar de separare a sensurilor de mers.

(Sursa foto: Facebook – Info Trafic Piteşti)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3