930×122 CAPRA 5

accident

Acum! Accident grav în Argeș – Copil lovit la cap

Update, ora 15.08, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, pe fondul traversării, un minor de 8 ani, din Țițești, a fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat 31 de ani, din Bălilești, care se deplasa pe DN 73, pe raza localității Mioveni, zona Clucereasa, din direcția Pitești spre Câmpulung.

Minorul a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații, acesta fiind conștient.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în evenimentul rutier a avut loc.”

Știrea inițială, ora 13.54

În urmă cu puțin timp, paramedicii SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza orașului Mioveni.

Un băiat de 8 ani a fost lovit de o mașină.

Acesta a fost lovit la cap. Din fericire, băiatul este conștient.

Reamintim că, în jurul prânzului, un accident mortal s-a produs pe raza localității Mihăești. O fetiță de doar 6 ani și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină. Subiectul pe larg, AICI – Fetiță omorâtă de o mașină. Primele imagini de la fața locului

Foto principal: descriptiv

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA