EcoMoto 930×122

accident

Accident în Piteşti, în zona Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu”

UPDATE ora 8.40: „Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că evenimentul rutier s-a petrecut pe fondul neacordării priorităţii de trecere unui pieton, care se angajase în traversarea drumului pe marcajul pietonal, fără ca pietonul să fi suferit leziuni.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

Un bărbat de 36 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Tineretului, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei de 40 de ani, din Pitești, care se angajase în traversarea drumului, pe marcajul pietonal, acroșând-o.

În urma evenimentului, pietonul nu a suferit leziuni și a refuzat transportul la spital.

Citiți și: Imagini tulburătoare! Tânără lovită în plin de mașină când traversa

Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto va fi sancţionat contravențional, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind aplicată şi sancţiunea complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Reamintim conducătorilor auto ca la apropierea de trecerile pentru pietoni să sporească atenţia şi să acționeze cu moderaţie pedala de accelerație. Totodată, pietonilor le recomandăm să traverseze doar prin locurile permise, după ce se asigură că şoferii au observat intenţia de a traversa şi că aceştia au timpul necesar pentru a opri în condiţii de siguranţă”, a transmis IPJ Argeş.

Ştirea iniţială

Accident în Piteşti. În evenimentul rutier ar fi un pieton implicat. S-a întâmplat în cartier Craiovei, aproape de Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” (Şcoala nr. 11).

Din primele date, este vorba despre un pieton – femeie. Victima ar fi fost lovită de o maşină şi este conştientă.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3