930×122 POSADA 5

accident

ACUM: IMPACT LA MĂRĂCINENI! (GALERIE FOTO)

În urmă cu puține minute, un accident de circulaţie s-a produs pe raza comunei argeșene Mărăcineni. Au fost implicate două mașini.

Citiți și: Accident grav în Bascov! Doi răniți!

Deocamdată, nu se știu cauza impactului și alte amănunte. Vom reveni cu detalii.

UPDATE: Accidentul nu a avut urmări grave. Vinovat este şoferul Loganului MCV, care nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers și a intrat cu mașina în spatele autovehiculului din fața sa.

Citiți și: Argeș. Teribil! Un motociclist a murit după ce a intrat într-un cap de pod

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că la locul accidentului au intervenit un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, un echipaj cu ambulanță SMURD de prim-ajutor calificat și un altul cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești. „În urma accidentului au rezultat două victime: un bărbat de 40 de ani, care a refuzat evaluarea medicală și transportul la spital și un bărbat de 47 de ani, policontuzionat. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, dar s-a acționat pentru a se asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.”, precizează ISU Argeș. (Foto: Mihai Neacșu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3