930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT SPECTACULOS ÎN PITEŞTI!

În această dimineaţă, în jurul orei 10:20, un accident de circulaţie s-a produs în Pitești, la intersecţia străzilor Garoafelor și Tache Ionescu. Un autoturism Mitsubishi s-a răsturnat.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

De vină este șoferul mașinii răsturnate, un piteștean în vârstă de 38 de ani. Șoferul nu a cedat trecerea pentru o autoutilitară Peugeot, condusă regulamentar de un piteștean de 55 de ani. Încercând să evite în ultimul moment impactul, șoferul autoturismului Mitsubishi a tras brusc de volan la stânga. Mașina a lovit bordura și s-a răsturnat.

Conducătorul autoturismului a fost rănit. (Foto: Info Trafic Piteşti)

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • dovleac spune:

    Mai ei o posibilitate: vizibilitate proasta + boldura inalta…….viteza 30km/h si gata
    Ca in multe locuri din oras e un cam dificil de asigurat corect (daca nu chiar imposibil). Pur si simplu nu este vizibilitate. (parcari pana in intersectie, chiar si in intersectie; parcari nu masini parcate…/panouri publicitare….)
    Din puct de vedere legal categoric esti vinovat daca faci accident …. dar ce poti face? sa instalezi radar pe masina?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90