Donaris 930 x 122

accident

ACUM: O ŞOFERIŢĂ A INTRAT CU MAŞINA ÎNTR-UN STÂLP

Un accident rutier a avut loc în urmă cu doar câteva minute pe raza comunei argeșene Leordeni. Din motive încă necunoscute la această oră, un autoturism a intrat într-un stâlp. La volan se afla o femeie. În urma impactului, șoferița a rămas încarcerată.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE: Autoturismul era condus de Alina P., în vârstă de 36 de ani, din localitatea Valea Mare, din judeţul Dâmboviţa. Ea conducea un Logan din direcţia Topoloveni către Leordeni. Din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului. Mașina a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului, după care a ricoşat într-un pom.

Citiți și: Accident cu victimă! Impact între un scuter și un autoturism

Femeia a rămas prinsă în mașină, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Șoferița era conştientă şi a fost transportată la spital. (Foto Arhivă: monitorulcj.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90