New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACUM: TRAFIC ÎNGREUNAT PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

Acum: Trafic îngreunat pe Transfăgărășan. La această oră, traficul rutier pe DN 7C Transfăgărășan, pe raza comunei argeșene Corbeni, se desfășoară alternativ.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Motivul îl reprezintă un accident petrecut pe raza localității, accident în care au fost implicate două autoturisme, potrivit Poliției Argeș.

Conform sursei citate, un tânăr de 22 de ani, din Corbeni, în timp ce conducea un autoturism dinspre Curtea de Argeș către barajul Vidraru, ar fi făcut o depășire neregulamentară și a lovit cu mașina un alt autoturism, care se deplasa regulamentar din sens opus (condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Dolj).

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

În urma accidentului, șoferul de 22 de ani și un minor (în vârstă de 16 ani, din Corbeni), pasager pe locul din dreapta al primului autoturism, au fost răniți și transportați la spital. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3