930 x122 grota rece

Gentea

Acuzații grave la adresa lui Gentea. Acesta reacționează: ”Minciuni! Nu eram în țară!”

Acuzații grave la adresa lui Gentea. Acesta reacționează: ”Minciuni!”

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, este acuzat că ar fi intrat în vestiarul echipei, după eșecul suferit de FC Argeș în Bănie, scor 0-1, cu U Craiova 1948.

Mai mult, despre edil se spune că ar fi înjurat și bruscat unii dintre jucători iar aceștia nu ar fi rămas indiferenți.

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Acesta reacționează și dezminte informațiile apărute în presa centrală. Iată ce declară edilul piteștean:

Referitor la știrea falsă prezentată în presa centrală, cu privire la faptul că, după meciul de la Craiova, am întrat în vestiar și am înjurat, amenințat, respectiv bruscat unii dintre jucători, țin să subliniez următoarele:

Este o știre mincinoasă! Niciodată n-am intrat după meciuri în vestiarul echipei FC Argeș, iar în ce privește meciul de duminică, nu numai că n-am fost la Craiova, dar n-am fost nici în țară!!!

Sunt plecat de sâmbăta trecută și mă întorc la noapte! În acest moment sunt în aeroport la Londra. Mâine vă trimit la redacție biletele de avion!

Nu știu cine are interesul campaniei denigratoare, minciunile lovesc nu doar în mine, ci în FC Argeș și în sportul argeșean!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • rica spune:

    Da, in Londra, o fi vizitat-o pe fica studenta acolo careia i-a cumparat apartament de cateva sute de mii de euro in capitala londoneza. Poate revede si el cum este o tara in care nu se fura ca in codru cum a furat PSD-ul in Romania ultimilor 30 de ani.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90