Donaris 930 x 122

coruptie

Acuzații șocante! Judecătoare arestată pentru că proteja traficanți de droguri

Acuzații șocante! Judecătoare arestată pentru că proteja traficanți de droguri

Citiți și: Sancțiuni fără precedent! Până la 7 ani de închisoare și amendă de 150.000 lei!

O judecătoare a fost reținută, acuzată fiind că proteja și ajuta traficanții de droguri.

Procurorii de la Parchetul General susțin că judecătoarea Ana Maria Chirilă ar fi ajutat două rețele de traficanți de stupefiante.

Citiți și: Super doctorița șpăgară din Pitești a fost arestată!

Este vorba despre rețele care acționau în județul Suceava.

Judecătoarea le-ar fi transmis acestora informații cu privire la viitoare percheziții, la ce tehnică ar folosi autoritățile pentru a-i prinde în flagrant, cu scopul de a-i pune în gardă și a nu fi prinși.

De asemenea, acesteia i se mai aduc acuzații că ar fi influențat deciziile și hotărârile judecătorești într-un mod favorabil pentru acești infractori.

Acuzații șocante! Judecătoare arestată pentru că proteja traficanți de droguri

Procurorii o mai acuză și că aceasta ar fi participat la o întâlnire cu două persoane, dând senzația unuia dintre aceștia că ar putea cumpăra influența magistraților, lucru care s-ar fi finalizat cu o tranzacție de 30.000 de euro.

Potrivit Antena 3 CNN, procurorii susțin că judecătoarea era și consumatoare de droguri, punând la dispoziție propria locuință pentru consumul de droguri.

Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată instanței de la Curtea de Apel București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, mai transmite sursa citată.

Sursă foto: Descriptiv/stirilekanald.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90