EcoMoto 930×122

covrigi

ADIO CU MINCIUNA LA PATISERIE!

Adio cu minciunea la patiserie!

Citiți și: Prețuri de infarct! Cât costă o pâine și o apă plată la un market, pe litoral

Toţi comercianţii de pâine, produse de panificaţie şi produse de patiserie care au fost obţinte din produse congelate vor fi obligaţi să informeze consumatorii despre acest lucru.

Prevederea a intrat în vigoare ieri. Obligaţia  revine şi restaurantelor sau celorlalte locuri din care se pot cumpăra produse alimentare dacă în prepararea lor s-au folosit alimente congelate.

Citiți și: CORONAVIRUS PE PÂINE! RISC ŞI ÎN CAZUL ALTOR ALIMENTE NEAMBALATE

„Operatorii economici care comercializează către populaţie pâine, produse de panificaţie şi produse de patiserie obţinute din produse congelate, precum şi unităţile de restauraţie colective care utilizează la prepararea meniurilor produse alimentare congelate au obligaţia de a informa consumatorii prin afişare la loc vizibil, lizibil, uşor de înţeles, într-o formă care să nu permită ştergerea, după caz, pe un afiş, pe etichetă, ambalaj de vânzare, în meniul oferit, ori altele asemenea, ce însoţesc produsul, cu menţiunea „produs/din produs decongelat””, se arată în ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Bogdan Pandelică (fost consilier local în Piteşti).

bogdan-pandelica

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3