Donaris 930 x 122

cimitir

ADIO, NEA’ LENCI! „PĂRINTELE” LUI DOBRIN A FOST CONDUS AZI PE ULTIMUL DRUM!

Astăzi a fost o zi tristă pentru fotbalul argeşean, în ton cu vremea mohorâtă care a cernit judeţul mai ales de dimineaţă. Marele om de fotbal Leonte Ianovschi, cel care l-a descoperit pe inegalabilul Nicolae Dobrin, a fost condus pe ultimul drum.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Trupul neînsufleţit al şlefuitorului de talente care a fost nea’ Lenci, așa cum îl alintau cunoscuţii, a fost depus joi la capela „Sfântul Gheorghe”. Azi, în jurul orei 13:30, cortegiul funerar a pornit spre cimitirul „Sfântul Gheorghe”, acolo unde profesorul, singurul antrenor emerit din Argeș, îşi va dormi somnul de veci. La stadionul „Nicolae Dobrin”, dar şi la centrul de copii şi juniori „Leonte Ianovschi” au fost organizate scurte opriri, cu slujbe religioase. Circa 100 de persoane l-au însoţit pe maestru pe ultimul drum. Nu au lipsit foşti fotbalişti precum Telu Stancu, Radu II sau Ilie Bărbulescu și foşti elevi ai lui Ianovschi. Un moment aparte a oferit galeria echipei FC Argeş, care a afişat un mesaj emoţionant: „Vulturii din cer au acum un antrenor. Adio, nea’ Lenci!”.

Leonte Ianovschi s-a stins din viaţă la vârsta de 88 de ani.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3