930 x122 grota rece

    drumuri_pitesti

    165 de miliarde lei vechi, în asfaltarea Piteştiului

    În acest an, pe lista investiţiilor aprobate deja în şedinţă de Consiliu Local, se numără şi două obiective privind continuarea asfaltărilor în Municipiul Piteşti. Pe de o parte este vorba de finalizarea lucrărilor pe axul central, iar pe de alta de continuarea reabilitării unora dintre străzile adiacente arterelor principale de circulaţie.

    Cele două tipuri de cheltuieli ajung, conform conducerii municipalităţii, la suma de 165 de miliarde lei vechi, dintre care 80 de miliarde vor merge către asfaltarea axului central de la havuzul cu apă pînă la fosta Fabrică de bere (Găvana). „Acest tronson nu a fost încă făcut”, a explicat edilul Tudor Pendiuc, spunînd că intervenţiile care au avut loc în zona fabricii de bere, respectiv fabricii Lisa Draexlmaier au vizat unele amenajări privind lărgirea parcării şi apoi a unei benzi de defluere. „Acum vom turna asfalt continuu peste ele”, a mai afirmat primarul Piteştiului.

    O altă lucrare de mare amploare va consta în reabilitarea aleilor dintre blocuri, a măririi numărului locurilor de parcare, dar şi a construirii unor ziduri de sprijin. Costul acesteia va ajunge, conform anexei din cadrul proiectului de buget, la suma de 85 de miliarde lei vechi. Lucrările vor începe în perioada următoare, pentru ca pînă la finalul lunii octombrie 2011, Primăria, respectiv ADP-ul, să poată spune că s-au încadrat în planul de acţiune.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90