930 x122 grota rece

direcția de asistență socială

190 DE AMĂRÂŢI, RESPINŞI DE PRIMĂRIA PITEŞTI

190 de amărâţi, respinşi de Primăria Piteşti. Primăria Piteşti a respins dosarele a 190 de cetăţeni care au făcut solicitări pentru alocarea unei locuinţe sociale.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Cele mai multe cereri au fost respinse deoarece angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială din Primărie nu ar fi putut face – din diverse motive – anchetele sociale cerute de lege.

Pe de altă parte, alte 191 de dosare au fost aprobate, dar acordarea locuinţelor se va face în funcţie de punctajul obţinut de fiecare în parte, pe baza unei liste de priorităţi.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Pentru a face faţă numărului mare de solicitări, Primăria este în curs de amenajare a unui bloc de locuinţe sociale într-un fost cămin de la Liceul CFR şi ar urma să cumpere şi apartamente de pe piaţa liberă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3