Donaris 930 x 122

bani

BONUS PENTRU PARCUL LUNCA ARGEŞULUI

Pentru acest an Primăria Piteşti are programate două investiţii importante în ceea ce privește zona riverană a Argeşului.

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Prima investiţie de impact este construirea unor diguri de apărare pentru parcul Lunca Argeşului. Din cauza unor inundaţii anterioare, din 2014, parcul, oricum amenajat absolut incalificabil în zonă inundabilă, a fost acoperit de două ori de ape, iar malul drept al răului Argeş s-a erodat. Ca să prevină pe viitor astfel de incidente, mai ales că parcul este realizat cu fonduri europene, municipalitatea a suplimentat suma prevăzută iniţial, de 500.000 de lei, cu alte 3.500.000 de lei.

Al doilea proiect se intitulează „Promenada Argeşului” şi constă în amenajarea de piste pentru bicicliști şi alei de promenadă într-un circuit pe malul drept al Argeşului, cu posibilă continuare pe malul dinspre Ştefăneşti – Mărăcineni. Investiţia se ridică la aproape 100.000 de lei.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Municipalitatea nu a stabilit încă termenele de execuție.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90