NOR CURIER 930X122

asfaltare

A ÎNCEPUT ASFALTAREA LA PASAJUL DE LA PODUL VIILOR

Firmele care lucrează la construirea pasajului rutier aerian de la Podul Viilor din Piteşti au început să toarne asfalt pe o parte dintre zonele de lucru. Asfaltarea este posibilă ca urmare a temperaturilor exterioare ridicate pentru această perioadă a anului, anunță conducerea Primăriei.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Asta nu înseamnă că pasajul va fi gata până la sfârșitul anului. Nu se mai pune în discuție! Noul „termen” este primăvara anului viitor. Un termen în adevăratul sens al cuvântului, adică o dată exactă, nu a fost dată publicității. Vestea bună este că, potrivit viceprimarului Cornel Ionică, Piteștiul a scăpat de penalizări de la Uniunea Europeană. Deși constructorii nu au fost în stare să respecte termenul inițial stabilit de comun acord cu forurile abilitate ale UE, am scăpat de „pedeapsă” deoarece Uniunea Europeană a prelungit termenul pentru finalizarea investiției.

„Temperaturile sunt nesperat de mari! Avem şi 14 grade Celsius, aşa că tragem tare să turnăm cât mai mult asfalt. Sunt zone special pregătite în acest sens. Chiar şi aşa, nu vom fi gata până la finalul anului, ci în primăvară. Nu mai există pericolul să fim penalizaţi de Uniunea Europeană pentru întârzieri fiindcă termenul de finalizare a fost prelungit cu şase luni. Avem timp să facem treaba aşa cum trebuie.”, precizează pentru ePitești Cornel Ionică, viceprimar al municipiului.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Luna trecută viceprimarul Ionică declara ferm pentru ePitești că pasajul va fi gata până pe 20 decembrie anul acesta: http://epitesti.ro/administrativ-3/exclusiv-cand-va-fi-gata-pasajul-de-la-podul-viilor-galerie-foto/. Investiția, vă amintim, este realizată cu bani europeni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90