EcoMoto 930×122

cornel ionica

ACHIZIȚIE SUSPECTĂ LA PRIMĂRIA PITEȘTI. COINCIDENȚĂ SAU NU?

UPDATE: Achiziție suspectă la Primăria Pitești. Coincidență sau nu? Raportul a fost votat favorabil de consilierii locali.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

După cum v-am anunțat, astăzi, de la ora 15, se va desfășura ședința ordinară în plen aferentă lunii iunie 2018 a Consiliului Local Pitești.

Dacă unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi face referire la vânzarea unui teren din centrul Piteștiului la un preț dubios (detalii, AICI), un raport care va fi discutat tot astăzi ridică, de asemenea, semne de întrebare: ”raport privind achiziționarea unui teren situat în Pitești, strada Profesor Victor Slăvescu.”

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Terenul, cu o suprafață de 190 de mp, ”face parte dintr-o suprafață mai mare, de 1.360 de mp, teren cu categoria de folosință pădure”, se arată în raportul referitor la intenția Primăriei de achiziționare a terenului.

Potrivit documentului, terenul a fost motiv de judecată între Primăria Pitești și proprietari după ce, în anul 2011, ”a fost afectat de lucrările de sistematizare și modernizare a străzii Profesor Victor Slăvescu”. Proprietarii au cerut instanței, printre altele, să oblige Primăria la ”readucerea terenului la starea inițială (…)”

Una peste alta, Primăria Pitești ar urma să achiziționeze acest teren, dacă raportul va primi undă verde în Consiliul Local, de la soții… Ionică (!), deoarece terenul ”întrunește condiții de necesitate și oportunitate, întrucât strada Profesor Victor Slăvescu, în forma actuală, este indispensabilă asigurării traficului rutier din zonă.”

Suma cu care ar urma să fie cumpărat terenul nu este precizată în document (click pe imagini pentru mărire):

Este o coincidență sau nu faptul că instituția pe care o conduce Cornel Ionică ar urma să achiziționeze un teren aflat în proprietatea unor soți… Ionică? Viitoarea achiziție se va face sau nu cu „dedicație”? Să fie sau nu vorba de rude ale primarului?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90