New Profesional Consult 930 x 122

bazine în aer liber

ACUM: PRIMĂRIA A DAT ANUNŢUL CARE-I ÎNTRISTEAZĂ PE COPIII DIN PITEŞTI

Bucuria copiilor pe timp de vară – bălăceala. Acum s-a terminat, după ce prefectul a anunţat măsurile de suspendare a activităţilor de agrement la bazin şi piscine.

Citiți și: DECIZIE PENTRU BAZINELE ÎN AER LIBER DIN PITEȘTI

În urmă cu puţin timp, a venit şi anunţul oficial al autorităţilor locale: „Primăria Municipiului Pitești anunță suspendarea activităților bazinelor de agrement din cadrul ștrandurilor Trivale și Costache Negri, în baza Hotărârii Nr. 25 din data de 22 iulie 2020, începând de astăzi, 23 iulie 2020, până la data de 9 august 2020, cu posibilitatea de prelungire a duratei în funcție de evoluția fenomenului Covid 19„.

Locurile de joacă erau deja închise, la fel şi terenurile de sport, prin urmare celor mici nu le rămâne decât să se joace leapşa sau şotronul în faţa blocului.

Citiți și: CONTROALE LA PISCINELE ȘI ȘTRANDURILE DIN ARGEȘ

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3